STEAKHOUSE PIZZERIA VAN WOUSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4608 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Pizzeria van Woustraat. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 18:37 Ik bel de restaurant krijg ik een heel onbeschofte Egyptische man die opdringerig vraagt naar mijn postcode en dat mijn bestelling bijna thuis is! Vervolgens bel ik nog een keer hangt hij op in mijn gezicht! Waar blijft mijn bestelling ik wil mijn ge
11 jul 2024 om 16:12 Na 2 uur geleverd plus koude pizza. Bedankt en tot nooit
6 jul 2024 om 2:21 Pasta arrabiata was niet erg lekker
2 jul 2024 om 16:23 Pizza was te hard
30 jun 2024 om 23:32 Meer dan anderhalf uur moeten wachten op 1 pizza shoarma met groenten. De shoarma en groenten op de pizza waren verbrand!! Alsof het 2 keer in de oven gezet was. Niet te eten.
30 jun 2024 om 7:21 ETEN IS SMERIG VIES OUD EEN HAP GENOMEN GELIJK WEG GEGOOID. WERK ZELF ACHTER DE GRILL EN FRITUUR DIT IS SCHANDALIG SMERIG ETEN!!! DEZE PERSOON DIE DIT ETEN MAAKT MOET LEVENSLANG KRIJGEN!!!
30 jun 2024 om 4:29 Kanker pizza koud tijd klopt niet wat een service
29 jun 2024 om 15:47 Slecht eten kapsalon besteld 2x en 2x kapsalons gehad zonder veel vlees kapsalon prijs is goed mits er voldoende vlees in zit dit was 2x niet het geval enkel een bak vol met patat en misschien 10stukjes kip Ik bestel hier nooit meer
29 jun 2024 om 3:04 Ik kreeg een diepvries kip burger en zat geen sause op. Knoflook sause voor de pizza was niet te eten en waterig en de pizza was koud.
26 jun 2024 om 0:54 Eten was heel slecht en oude groente voor de kapsalon en het was alleen maar patat en paar stukken kip echt niet een aanrader!!!
26 jun 2024 om 0:46 Het was niet eetbaar heb alles moeten weggooien
24 jun 2024 om 22:47 Good